در حال بارگذاری ...
شنبه 29 دی 1403
nus.ac.ir

وبینار غذاهای فراسودمند برای دانشجویان به مناسبت هفته پژوهش 1400

گزارش برگزاری وبینار غذاهای فراسودمند برای دانشجویان به مناسبت هفته پژوهش 1400

 

مورخ 18/9/1400 وبیناری ویژه دانشجویان با ارائه استاد سرکار خانم بنفشه آقا محمدی برگزار گردید که هدف از این وبینار

 آشنایی با غذاهای فراسودمند یا عملگرا که شبیه به غذاهای متعارف و معمول روزانه ماست ،اما وقتی مصرف می شوند علاوه

بر خواص تغذیه ای پایه ،مزایای سلامت بخشی از خود نشان می دهند که خطر ابتلا به بیماری های سخت و مزمن را کاهش

می دهند و این غذاها باعث بهبود سلامت ،بهبود عملکرد سیستم گوارش،قلب و عروق ،تقویت سیستم ایمنی بدن و.......می شود.