وبینار غذاهای فراسودمند برای دانشجویان به مناسبت هفته پژوهش 1400
گزارش برگزاری وبینار غذاهای فراسودمند برای دانشجویان به مناسبت هفته پژوهش 1400
مورخ 18/9/1400 وبیناری ویژه دانشجویان با ارائه استاد سرکار خانم بنفشه آقا محمدی برگزار گردید که هدف از این وبینار
آشنایی با غذاهای فراسودمند یا عملگرا که شبیه به غذاهای متعارف و معمول روزانه ماست ،اما وقتی مصرف می شوند علاوه
بر خواص تغذیه ای پایه ،مزایای سلامت بخشی از خود نشان می دهند که خطر ابتلا به بیماری های سخت و مزمن را کاهش
می دهند و این غذاها باعث بهبود سلامت ،بهبود عملکرد سیستم گوارش،قلب و عروق ،تقویت سیستم ایمنی بدن و.......می شود.