در حال بارگذاری ...
شنبه 29 دی 1403
nus.ac.ir
سرپرست دانشگاه ملی مهارت در دومین همایش ملی مهارت‌افزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفه‌ای در آموزش عالی کشور:

پیوستار سه حوزه مهارت‌افزایی، صلاحیت حرفه‌ای و هدایت شغلی توسعه‌بخش است و این مهم، در دستور کار دانشگاه ملی مهارت قرار دارد

سرپرست دانشگاه ملی مهارت در دومین همایش ملی مهارت‌افزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفه‌ای در آموزش عالی کشور: پیوستار سه حوزه مهارت‌افزایی، صلاحیت حرفه‌ای و هدایت شغلی توسعه‌بخش است و این مهم، در دستور کار دانشگاه ملی مهارت قرار دارد

سرپرست دانشگاه ملی مهارت در دومین همایش ملی مهارت‌افزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفه‌ای در آموزش عالی کشور:

پیوستار سه حوزه مهارت‌افزایی، صلاحیت حرفه‌ای و هدایت شغلی توسعه‌بخش است و این مهم، در دستور کار دانشگاه ملی مهارت قرار دارد

دومین همایش ملی مهارت‌افزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفه‌ای در آموزش عالی کشور، با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم، فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه و رؤسای دانشگاه‌های مهارتی کشور، دوشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد‌.


 

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر غلامرضا زمانی روز دوشنبه، 30 مهرماه 1403 با حضور در دانشگاه علم و صنعت و «دومین همایش ملی مهارت‌افزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفه‌ای در آموزش عالی کشور» به ایراد سخنرانی پرداخت.

سرپرست دانشگاه ملی مهارت ضمن تقدیر از مسئولین و متولیان امر مهارت‌آموزی در کشور، به‌ویژه نگاه حمایتی وزارت علوم، آموزش‌های مهارتی و تربیت و آماده‌سازی نیروی کار را از شاخص‌های اصلی توسعه جوامع دانست و اظهار کرد: عدم انطباق بین آموزش‌ها و شایستگی و صلاحیت مهارتی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و جامعه هدف یعنی بازار کار عدم توفیق در دستیابی به وضعیت مطلوب اشتغال تحصیل‌کردگان دانشگاهی را  باعث می‌شود و این مسئله، ضرورت برگزاری چنین همایش‌هایی را دو چندان می‌کند.

دکتر زمانی افزود: موفقیت در مسیر پویایی جوانان و اشتغال‌زایی و کارآفرینی هماهنگی و پیوند بین سه رکن مهارت‌افزایی، صلاحیت حرفه‌ای و هدایت شغلی است و تقویت هر یک از این ارکان به صورت مجزا منجر به نتیجه موردانتظار نخواهد شد، زیرا این سه حوزه به مثابه سه ضلع یک مثلث، بر یکدیگر اثرگذار هستند.

وی در ادامه، ضمن تبیین چالش‌ها و موانع موجود در مسیر تحقق و تبلور شایسته هر یک از حوزه‌های ذکرشده، با اشاره به استقرار نظام کنسرسیوم‌ها در دانشگاه ملی مهارت، به عنوان طرحی مؤثر و کارگشا، تأمین نیروی انسانی بهنگام، تأمین نیروی انسانی بر محور شایستگی و صلاحیت و تأمین نیروی انسانی به صورت سفارش‌محور و بورسیه را سه مدل تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بازار کار در کنسرسیوم‌ها ذکر کرد.

سرپرست دانشگاه ملی مهارت همچنین این دانشگاه را در بحث ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای متقاضیان کار، امین و مورد اعتماد سازمان اداری و استخدامی خواند.

گفتنی است دکتر زمانی در حاشیه همایش مذکور از نمایشگاه دستاوردهای علمی و مهارتی و غرفه دانشگاه ملی مهارتدر جنب سالن همایش بازدید و با دست‌اندرکاران برپایی غرفه‌ها گفت‌وگو کرد.