در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 2 اسفند 1403
nus.ac.ir

چهارمین جشنواره ملی فرهنگی هنری "ذوالفقار" با معرفی نفرات برتر، به کار خود پایان داد

چهارمین جشنواره ملی فرهنگی هنری "ذوالفقار" با معرفی نفرات برتر، به کار خود پایان داد

با حضور ریاست دانشگاه ملی مهارت؛

چهارمین جشنواره ملی فرهنگی هنری "ذوالفقار" با معرفی نفرات برتر، به کار خود پایان داد

با حضور ریاست دانشگاه ملی مهارت از برگزیدگان چهارمین جشنواره ملی فرهنگی هنری "ذوالفقار" تجلیل شد.


 

به گزارش اداره روابط عمومی، با حضور دکتر غلامرضا زمانی، رئیس دانشگاه ملی مهارت، دکتر مصطفی جعفری کرمانی پور، سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت، هیئت رئیسه دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمان و جمعی از مسئولان و مدیران استانی آئین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی فرهنگی هنری "ذوالفقار " روز یکشنبه 14 بهمن ماه 1403 در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد.

در آئین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی فرهنگی هنری ذوالفقار دکتر غلامرضا زمانی، رئیس دانشگاه ملی مهارت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای جنگ تحمیلی و شهدای جبهه مقاومت بویژه شهید ارزشمند و افتخار ایران سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بیان داشت: جشنواره ملی فاخر ذوالفقار توانسته از مرزهای دانشگاه عبور کرده و در سطح کشور اجرا گردد. وی با اشاره به اهمیت جشنواره مذکور از دیدگاه دانشگاه افزود: دانشگاه ملی مهارت بزرگترین دانشگاه دولتی کشور با رسالت آموزش‌های مهارتی و وجود بیش از 183 دانشکده و آموزشکده در سطح کشور و 160 هزار دانشجوی فعال در امر تربیت نیروی ماهر برای جذب در بازار کار فعالیت دارد. دکتر زمانی تصریح کرد دانشگاه ملی مهارت در کنار فعالیت های آموزشی که بر عهده دارد در حوزه فرهنگی و هنری و مهارت محوری نیز فعالیت‌های چشمگیری دارد.

 رئیس دانشگاه ملی مهارت عدم وجود اعتماد به نفس کافی و بی‌انگیزگی فارغ التحصیلان و دانشجویان برای مشارکت و جذب در بازار کار را نقص دانست و ادامه داد: پرداختن به اینگونه جشنواره‌ها در تقویت انگیزه و روحیه اعتماد به نفس دانشجویان در کنار تحصیل و آموزش‌های کلاسیک دانشگاهی بسیار کمک کننده است.

رئیس دانشگاه ملی مهارت استمرار اینگونه حرکت‌های فرهنگی را از جمله راه‌های میان‌بر برای جذب فارغ التحصیلان در بازار کار و فرصت مناسبی برای بازشدن افق‌های جدید، تجربه آموزی، استفاده از خرد جمعی، الگوبرداری و تبادل ایده‌ها است که اهمیت برگزاری این جشنواره را نشان می دهد.

وی با اشاره به ویژگی‌های بارز اخلاقی و شخصیتی شهید سلیمانی و شاخصه‌های مکتب این شهید والامقام همچون روحیه ایثار، پشتکار، تلاش و عشق به وطن بیان داشت: برگزاری این جشنواره‌ها به دانشجویان در کنار حوزه فعالیت‌های تخصصی که دارند آنان را با ابعاد مختلف شخصیتی و مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی آشنا می‌سازد.

دکتر غلامرضا زمانی خطاب به دانشجویان شرکت کننده و مقام آور در جشنواره ملی فرهنگی هنری ذوالفقار گفت: ثابت کردید که با تلاش و پشتکار می‌توانید به قله‌های رفیع افتخار دست یابید و این مسیر نه تنها پایان کار نیست بلکه آغازی است برای تلاش مستمر، یادگیری مداوم که بایستی ادامه داشته باشد. رئیس دانشگاه ملی مهارت جشنواره ملی فرهنگی هنری ذوالفقار را نمادی از رفتار شهید سلیمانی عنوان نمود و با اشاره به نقش هدایتگری همکاران دانشگاه ملی مهارت خطاب به ایشان بر حمایت، هدایت، انتقال دانش و تجربه به جامعه دانشجویی تاکید کرد.

در این جشنواره دکتر مصطفی جعفری کرمانی پور سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های جشنواره ملی فرهنگی هنری دوالفقار در سال های گذشته گفت: جشنواره ملی فرهنگی هنری ذوالفقار به یک برند در حوزه مکتب شناسی شهید سلیمانی تبدیل شده و توانسته در سطح وسیعی از کشور مخاطب فراوانی را جذب نماید. وی با اشاره به ارسال 3480 اثر به دبیرخانه این جشنواره از رشد 20 درصدی آثار ارسالی به جشنواره مذکور خبر داد.

در این جشنواره از برترین‌ها با اهدای لوح و جوایز تقدیر شد.