در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 2 اسفند 1403
nus.ac.ir

تقویت دانشگاه ملی مهارت واحد استان اردبیل را با جدیت پیگیری خواهیم کرد

تقویت دانشگاه ملی مهارت واحد استان اردبیل را با جدیت پیگیری خواهیم کرد

استاندار اردبیل در آیین افتتاح پروژه‌های عمرانی دانشگاه ملی مهارت، واحد استانی اردبیل:

تقویت دانشگاه ملی مهارت واحد استان اردبیل را با جدیت پیگیری خواهیم کرد

آیین «رونمایی از یادمان شهید گمنام» و «افتتاح کارگاه آموزشی شهید حاج قاسم سلیمانی» دانشگاه ملی مهارت، واحد استانی اردبیل، روز شنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ با حضور استاندار اردبیل و جمعی از مسئولین استانی برگزار شد.


 

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، همزمان با چهل و ششمین بهار پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، با حضور استاندار اردبیل و جمعی از مسئولین استانی، از یادمان شهید گمنام رونمایی شد و کارگاه آموزشی شهید حاج قاسم سلیمانی افتتاح گردید و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
دکتر مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل، در جریان بازدید و افتتاح پروژه‌های عمرانی دانشگاه اظهار کرد: برای کسب علم و مهارت در حوزه‌های مختلف، تأمین نیروی انسانی ماهر و کارآمد و ایجاد امیدواری در استان اردبیل، دانشگاه ملی مهارت ظرفیتی بزرگ محسوب می‌شود و لازم است توسعه زیرساخت‌های آن جزو اولویت‌های مسئولین استانی باشد.

استاندار اردبیل تصریح کرد: از طریق اعتبارات سازمان برنامه‌ و بودجه و اعتبارات استانی تقویت این دانشگاه را با جدیت پیگیری خواهیم کرد و برای تأمین خوابگاه نیز اقداماتی انجام خواهد شد.

دکتر امامی یگانه افزود: دانشگاه ملی مهارت متمرکز بر تخصص‌گرایی است و در شرایطی که مهارت‌افزایی برای دانشجویان دغدغه‌ای جدی در کشور به شمار می‌آید بایستی به این دانشگاه به عنوان دانشگاهی پیشرو در امر مهارت‌آموزی توجه کنیم‌.
در این آیین دکتر کریم نصیریان، رئیس دانشگاه ملی مهارت، واحد استانی اردبیل نیز به تشریح وضعیت آموزشی و جایگاه دانشگاه در چرخه تولید نیروی انسانی ماهر برای صنایع کشور پرداخت و گفت: اردبیل آخرین استانی بود که دانشگاه ملی مهارت در آن راه‌اندازی شده است و برای توسعه زیرساخت های آن نیازمند حمایت استانداری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی هستیم.

دکتر نصیریان با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی و فرهنگی به رغم تلاش‌های انجام‌شده افزود: از مهرماه امسال ساختمان آموزشی چندمنظوره مبتنی بر مدیریت سبز را با سه هزار و ۸۰۰ متر مربع شروع کرده ایم؛ اما همچنان این فضا پاسخگوی نیاز دانشجویان نبوده و برای احداث خوابگاه در این دانشگاه با خیران گفتگوهایی صورت گرفته است.

همچنین در این مراسم، احد بیوته نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه ملی و مهارت باید کلاس‌های درس خود را به اماکن تولیدی بسط و گسترش دهد؛ چرا که آنچه در این دانشگاه آموزش داده می‌شود، باید تبدیل به ثروت و رفاه برای مردم منطقه شود.

وی عنوان کرد: کارخانه‌ها از محل خدمات اجتماعی خود می‌توانند به دانشگاه ملی و مهارت مساعدت کنند و در توسعه این نهاد ثروت‌ساز ایفای وظیفه نمایند، زیرا منافع آموزش و تربیت افراد در این دانشگاه به عموم جامعه می‌رسد.

گفتنی است برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های علمی، صنعتی، تولیدی و تجلیل از کارکنان بازنشسته و جانباز از بخش‌های دیگر این آیین بود.