در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 2 اسفند 1403
nus.ac.ir

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت از آغاز فرایند جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه خبر داد

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت از آغاز فرایند جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه خبر داد

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت از آغاز فرایند جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه خبر داد

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت از آغاز فرایند سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان این دانشگاه خبر داد و گفت: این فرایند تا زمان برگزاری مرحله کشوری جشنواره ادامه دارد.


 

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، دکتر جعفری کرمانی‌پور با اشاره به اینکه تعداد بخش‌ها و رشته‌های جشنواره قرآن و عترت دانشگاه ملی مهارت بر اساس جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان برنامه‌ریزی می‌شود، گفت: جشنواره سی و دوم دانشگاه ملی مهارت در هفت بخش و ۲۹ رشته برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: آیین‌نامه جشنواره دانشگاه ملی مهارت بر اساس دستورالعمل و شیوه‌نامه جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور داخلی‌سازی شده است.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت بیان کرد: از جمله تغییراتی که امسال در آیین‌نامه ایجاد شد، حذف بخش‌های نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه بود. با توجه به اینکه در بخش آموزش عالی کشور، جشنواره‌های مجزایی با موضوع نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه برگزار می‌شود، لذا مقرر شد این دو بخش از جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌ها حذف شود و تنها به عنوان دو رشته ذیل بخش معارفی برگزار شود.

وی اظهار کرد: ثبت‌نام در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه ملی مهارت از طریق سامانه jfarhangi.nus.ac.ir صورت می‌گیرد و دانشجویان تا بیستم اردیبهشت‌ماه سال آتی برای ثبت‌نام در بخش‌ها و رشته‌های مختلف جشنواره، مهلت خواهند داشت.

دکتر جعفری‌کرمانی‌پور افزود: پس از پایان مهلت ثبت‌نام، مرحله استانی جشنواره دانشگاه ملی مهارت در مراکز تابعه دانشگاه در اواخر اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود و در ادامه نیز شاهد برگزاری مرحله کشوری جشنواره در تیرماه ۱۴۰۴ به میزبانی دانشگاه ملی مهارت واحد استان خراسان رضوی خواهیم بود.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت گفت: بعد از برگزاری مرحله استانی، از هر رشته ۱۰ نفر برای حضور در مرحله کشوری انتخاب می‌شوند. مرحله کشوری در بخش آقایان در دانشکده شهید منتظری مشهد و بخش بانوان نیز در دانشکده الزهرا مشهد برگزار خواهد شد.

وی یکی از تفاوت‌های ویژه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه ملی مهارت با سایر مراکز آموزش عالی را در حضوری برگزار کردن مرحله کشوری جشنواره در تمامی بخش‌ها عنوان کرد و گفت: اعتقاد داریم که برگزاری حضوری باعث جذابیت بیشتر مسابقات شده و نتایج عادلانه‌تری را به دنبال دارد.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در ادامه با اشاره به معرفی نفرات برتر این دانشگاه در بخش‌های مختلف جشنواره، پس از پایان مرحله کشوری جهت حضور در مرحله ملی برای رقابت با دانشجویان سایر مراکز آموزش عالی گفت: این مسابقات در حال حاضر، ویژه دانشجویان است و در تلاشیم تا در آینده بتوانیم بخش کارکنان و استادان را نیز اضافه کنیم.